kapstertje/schoonheidsverzorgster gevraagd,


Locatie Brakel  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Werkervaring Starter
Dienstverband Anders
Uren per week flexibele uren
Werkniveau Overige niveau's

Beschrijving

ik ben een slanke verzorgde ietwat alternatieve man van 38, gelukkig getrouwd met een mooi modelletje dat veeeeel jonger is (wel legaal natuurlujk) .
Maar nu ik de 40 begin te naderen (wat ik mij op zich iet echt aant:rek, je bent zo oud als je je voelt en gedraagt (en volgens dat laatste ben ik mss nog een puber zelfs ;/, ik heb een beetje van een peter pan complex, dus... en naast dat blijf ik zo jong als de Vrouw tussen mijn benen, dus das al 13j eraf en ze zit daar veel ,hehe, dus ... maar ja genoeg op min eigen toeter geblazen.
wta ik dus wou zeggen, is, dat ik eigenlijk wel nog heelwat dingen wil meemaken voor mijn 40.
Ik ga er een site voor maken waar iedereen kan zien of er iemand een complementaire fantasie heeft,,en die mag me contacteren
Maar nu dus voor te beginnen, omdat het al van kinds af aan is dat ik gek ben van geile kapsterstjes die met hu heerlijke borsten in mijn nek zitten of mijn neus gek maken door ervoor te staan...dus zoek ik een geil mooi ka;pstertje die mijn coupe wil bijwerken en bij elke fase een kledingsuk uitspeelt, tot ze naakt is.
Een schoonheidsspeialiste is ook goed, want ik heb jaren naast een school daar;voor gewoond als 13jarige en ja,dat is ook een ras apart van allemaal supermodellekes had ik de indruk, toto op het bizarre toe.ik denk dat die schoonheden dan ook liters lust van mij naar buiten gebracht hebben (waarvoor mijn prostaat (en de rest) u dankt, hehe)
Sex is niet verplicht, doch als het klikt, graag natuurlijk, maar dat is niet wat ik verwacht van je (hopen wel, natuurlijk, ben ook maar man, en min vrouwtje geilt even hard op kapsters of schoonheidsverzorgersters, of sexy vrouwen in 't algemeen,dus die vindt dat dik ok.
Allee, ik hoop dat er toch minimum 1exhibitje dit leesten ook een dergelijke droom wil verwerkelijken.
ahja, het lijkt (of is mss) opppervlakkig, maar het is dan ook mijn kinderfantasie, maar ik hou wel van slank (hoeft niet superslabk te zijn, maar mooi modelletje), liefst typisch opgetut, alleszins hygiënisch, en jonger dan 40 (tenzij je er echt wel hubbahubba uitziet EN wat speciaal kan en dan wil ik echt wel een happy ending, en zo taboeloos mogelijk.
indien interesse, kan je me mailen op anoniem@anoniem.nl dan kunnen we zien of er iets mogelijk is tussen o;
ns. indien je een duidelijke recente foto van jezelf stuurt ,kan ik (of wij) er ook een terugsturen
vele grtjs en hopelijk tot gauw
T
Kenmerken: Werkervaring: Starter, Dienstverband: Anders, Uren per week: flexibele uren, Werkniveau: Overige niveau's, Gevraagd in Brakel

 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 6215562

Meer Overige Vacatures

Meer Overige Vacatures aangeboden in deze subrubriek.

Brakel, Oost-Vlaanderen

E-mail deze adverteerder zoekertje was succesvol! Reageren is niet meer mogelijk.